Over Ramaya

Visie

Wij zien een bijzondere wereld voor ons waarin we allemaal de moed vinden om werkelijk vanuit ons hart te leven.

Wij willen je met onze krachtsymbolen inspireren om op ontdekkingsreis te gaan naar je ware natuur.

Ramaya Logo

Het Ramaya symbool staat voor bewuste liefde. Het oog symboliseert puur bewustzijn, je ware natuur. De cirkel in het midden van het oog staat voor de oorsprong, eenheid. Het hart laat twee wederhelften zien die zich verbinden. Het toont liefde en compassie.

Door het combineren van bewustzijn en liefde komt dit krachtige symbool tot stand. Het kan je helpen om je hart te openen voor alle delen van jezelf en de ander. Om elke situatie te accepteren waar je je in bevindt en het vanuit liefde te benaderen.

Wouter Vroomen

en Michelle

Even voorstellen...
lees meer

Meer weten over de symbolen?

Lees ons blog!

Geschiedenis

2016

Ramaya gestart

2016

Eerste winkels in Nederland

2017

Winkels in België en Frankrijk

2017

Introductie postkaarten

2018

Introductie Big Wall Flower

2018

Nieuwe website online

2023

Overname webshop

Ramaya werd geboren in Portugal tijdens de zomer van 2016. Datzelfde jaar vonden we de eerste enthousiaste winkeliers in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam om de krachtsymbool kettingen te verkopen. Gedurende 2017 is het aantal verkooppunten gegroeid door mooie samenwerkingen aan te gaan in zowel binnen als buitenland. Dit gaf energie om nieuwe producten te ontwerpen. We ontwierpen postkaarten en de Big Wall Flower, een grote houten Flower of Life voor aan de muur. Anno 2019 zijn we bezig met een geheel nieuwe lijn krachtsymbool armbanden. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!