Groepsfoto Ramaya

Nieuwe website online!

24 april 2018

We groeien! En daar past een geheel nieuwe website bij. Hieronder lees je wat de website nu nóg leuker maakt.

Community

Ramaya wordt gevormd door een enthousiaste groep mensen. Wij staan net als jij bewust in het leven. We houden van mediteren en manifesteren. Met onze volledige aandacht in het hier en nu zijn en dingen maken waar we blij van worden.

Marloes Styliste

Sefrijn Website bouwer

Manon Copy writer

We laten graag zien wie wij zijn en waar we voor staan. Dit lees je terug op de Over Ons pagina. Wij vinden het belangrijk dat jij weet met wie je te maken hebt en dat het goed voelt om een product van ons te kopen.

 

Blog

Er is zoveel moois te vertellen over de symbolen. We hebben hier niet altijd genoeg ruimte voor op de productpagina. Daarom werken we aan een serie blogs over de symbolen. We kunnen hier dieper ingaan op de betekenis, werking, geschiedenis en vormgeving.

We vinden het belangrijk dat jij weet waarom je je tot een bepaald symbool aangetrokken voelt en dat je er op een leuke manier meer over kunt leren.

 

Thema’s

veiligheid

verbinding

kracht

Onze producten zijn niet alleen mooi, ze hebben ook allemaal betekenis. Welk symbool past op dit moment bij jou? Om je te helpen kiezen hebben we thema’s toegevoegd. Welk thema speelt nu voor jou? Heb je een onstuimige periode achter de rug en zoek je nu naar balans? Of wil je een dierbare wat meer geluk cadeau geven? Exploreer de thema’s en kijk welke symbolen er bij horen.

Wist je dat: De thema’s zijn geïnspireerd op de eerste zes chakra’s. Deze chakra’s leiden tot de zevende chakra, een staat van verlichting. Onze zes thema’s leiden naar onze visie: leven vanuit het hart.

 

Nieuwe producten

Nu de nieuwe website klaar is kunnen wij ons weer concentreren op het ontwerpen van nieuwe producten. We zullen binnenkort bijvoorbeeld nieuwe symbool kettingen lanceren en naast kettingen ook ander soort sieraden gaan maken.

Nieuwsgierig? schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.